Корона вирус, симптоми, превенција и важни телефони

Општина Kњажевац апеловала је на све грађане да без преке потребе не иду у друге градове. У апелу, који је објављен на друштвеним мрежама, поред осталог се наводи:''С’обзиром да се...


Опширније
1За пројектну документацију језера

  • ПДФ

 

Министар без портфеља и директор Канцеларије за одрживи развој недовољно развијених општина Сулејман Угљанин, потписао је данас у Београду уговоре у оквиру јавног конкурса за доделу средстава за израду пројектне документације за недовољно развијена подручја Србије међу којима је и Књажевац.

Уговор са Канцеларијом за одрживи развој недовољно развијених подручја у име општине Књажевац потписала је заменица председника општине Љубица Николић. Реч је о пројекту израде планске документације за језеро у непосредној близини Књажевца, у насељу Језава. Вредност пројекта је милион динара. Иначе, Министарство без портфеља поделило је локалним самоуправама око 46 милиона динара за пројекте којима су локалне самоуправе конкурисале из области одрживог развоја, а тичу се урбанистичко-планских аката, просторних планова, путне инфраструктуре, санације и изградње водоводне и канализационе мреже и еколошке заштите.