Корона вирус, симптоми, превенција и важни телефони

Општина Kњажевац апеловала је на све грађане да без преке потребе не иду у друге градове. У апелу, који је објављен на друштвеним мрежама, поред осталог се наводи:''С’обзиром да се...


Опширније
1


Дирекција спремна за зиму

  • ПДФ

 

 

Зимско одржавање путева на Старој планини ове године поверено је Дирекцији за развој,урбанизам и изградњу и већ од 16.новембра на том терену су и радници и механизација, спремни да прилаз Туристичком центру учине проходним и безбедним.

Две машине Предузећа за путеве ''Штрабаг'' дежурају 24 часа на Старој планини, каже директор Дирекције Душко Милошевић. За сада није било прекида у саобраћају. Милошевић подсећа све оне који крећу пут Старе планине и Бабиног зуба да воде рачуна о зимским гумама и ланцима на погонским точковима. Иначе, Дирекција је обезбедила довољне количине соли и ризле, која се дистрибуира и школама, како би се, у случају већих снежних падавина, интервенисало у двориштима у на прилазима образовним установама. Постигнут је договор са књажевачиим предузећем ''Кипер транс'', које је, као и протекле године, ангажовано на чишћењу снега и спремно за нову зимску сезону. Уколико дође до екстремних падавина, какве смо имали протекле зиме, биће, кажу у Дирекцији, ангажована и друга предузећа са својом механизацијом.